Friday, July 11, 2008

Även den vackraste saga har ett slut...

9 comments:

ivaron said...

så sant käraste, men en vacker saga förgyller livet, även om den en gång tar slut så var ju upplevelsen fin vilket ger vackra minnen. Och vackra minnen kan man samla på hör, dom får man aldrig för många av.
puss

Charlotta said...

Inga ord.

Anonymous said...

Åh det är så ledsamt. Men inget vi kan göra något åt. Nu.
Men som Ivaron säger: vackra minnen får man aldrig för många av och två underbara kom det just pga av det holmgrenska paradiset. De finns kvar och får glädja oss!
/ sifferbolisa

fröken Sätterlund ✯ said...

Åh vad sorgligt, men även om ett kapitel tar slut, så finns det många fler att skriva... Vet inte riktigt vad som hänt, kan bara spekulera. Sänder dig dock en styrkekram...
Therese

Anonymous said...

Puss kompis. Hör av dig om du behöver eller bara har lust att prata!

Jenny said...

Så sant, så sant... Men det finns många sagor kvar att uppleva! Bara för att en saga tagit slut, så behöver det inte betyda att den sagan var DEN! Kommer och hälsar på dig snart i din nya lya! Måste ju träffa gullungarna och yrvädret Ellen! Kram på dig!

Stolt Mamma said...

Jag förstår att allt måste kännas tungt och jobbigt för dig just nu.... Men jag tror att ditt liv kommer att bli en stor tjock samlingsbok med underbara sagor.
Och som någon annan sa; Den här sagan resulterade ju i två underbart söta barn!
Stor fet kram från mig!/lisi

Unknown said...

när en saga tar slut fylls man (iaf jag) alltid av ett tomrum, inte alltid ett sorgset sådant utan just ett hål. Hål känns väl aldrig underbara, roliga eller härliga men de är nödvändiga för det fortsatta sökandet. Man kan se tomrummet, hålen som...pauser...
Just, pauser inför nya sagor eller kapitel.
Jag tror inte på att leva sagan, eller rättare sagt Sagor är sagor och kan inte vara beständiga livet ut. Livet är det som är, en Lukas med huvudet och hjärtat i perfekt harmoni, en stor känsla och medkänsla och en Svea med stor självtillit, en stark och självständig individ som håller ömhet och kärlek närmast kroppen. Där är livet, kanske finns det andra saker som är livet, men sagan är sagan och den tar slut.

Jag finns med dig i livet men finns och lyssnar gärna till sagorna!
Love you long time!

sari said...

*Kramar om* Ni ska veta att jag tänker på er..